Ànima Negra – ÀN/2

Ànima Negra AN2

El Celler Ànima Negra (Felanitx – Mallorca) va néixer de forma espontània amb l’única intenció d’elaborar vins per a consum propi. Va ser amb els pas del temps que va anar augmentant la producció. És un clar exemple de vins amb personalitat pròpia que reflecteixen el terrer mallorquí. Aposta clara i decidida per recuperar i conservar les varietats autòctones de callet, manto negro i fogoneu. Ànima Negra també elabora el excel·lent Àn i el desitjat Son Negre, callet de vinyes molt velles en estat pur. Ambdós destaquen per les seves etiquetes, obra del pintor de Felanitx Miquel Barceló, reconegut internacionalment.

Varietats: Callet, Manto Negro, Fogoneu, Syrah

Preu: 12,25 €/amp.  Caixa  6 amp. També disposem dels formats  0,50l i 1,50l

Raïm: Callet, Manto Negro, Fogoneu, Syrah

Criança: Maceració de 17 en dipòsits d’acer inoxidable. Envelliment en botes noves de roure americà (30%) i la resta en francès de segon any durant 12 mesos.

Tast: Aromes especiats (pebre) i fruita madura amb notes de cuir, eucaliptus i cacau. Gust molt equilibrat en boca, balsàmic i fresc amb una anotació mineral i lleugera sensació vegetal en el final.

Recomanació: Visitar el celler (Sr. Pere Obrador – 971584481). També us aconsellem anar al poble de Petra que conserva tot l’encant de la Mallorca agrícola i rural. Si encara disposeu de temps lliure no us podeu perdre visitar la capella de Sant Pere (Catedral de Palma) i el seu mural ceràmic de Miquel Barceló.

IMGP2570
Imatge de la nostra visita

1 pensament sobre “Ànima Negra – ÀN/2

  1. Pedro Iglesias Respon

    Hola me gusta mucho vuestra, hay que decirlo que gracias a vosotros voy entendiendo mas de este tema, gracias por la recomenacion, cuando pueda haré un viaje con mi mujer a Felanitx, ya llamare al señor Pere.

    Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.