O Luar Do Sil 2016

Fa un parell d’anys us presentàvem O Luar do Sil del 2014, el primer vi blanc elaborat per Pago de los Capellanes a Galícia. Avui us portem el nou O Luar do Sil 2016.

O Luar Do Sil 2016

O Luar Do Sil 2016  és un vi blanc jove sense cap tipus de criança i és també la primera anyada elaborada en el nou celler de Pago de los Capellanes, situat al poble de Seadur (Orense), on s’aposta pels excel·lents vins de Valdeorras.

Varietats de raïm: Godello 100%

Elaboració: A principis de setembre s’inicia la verema de les parce·les més avançades en maduració. Després de passar per una taula de selecció manual, els gotims són desrapats íntegrament i el raïm es refreda a una temperatura de 9 graus per mantenir-ne les qualitats aromàtiques. La maceració dura quatre hores, i posteriorment es fa un premsat suau per obtenir un most de primera qualitat.

Nota de tast: Presenta en copa un color or net, exempt d’oxidació. En nas apareixen notes florals i aromes de fruita verda i tons tropicals. L’entrada en boca és amable, sedosa i rodona, agradable al paladar. Acidesa i alcohol ben equilibrats, és un vi per beure ara i en els propers tres anys. El postgust és llarg i sobretot molt elegant, predomina la sensació de fruita i la mineralitat.

Maridatge: Aperitius, arrosos, rostits, aus, mariscs, peixos blancs, formatges tendres.

Preu d’O Luar do Sil 2016: 8,45 euros per ampolla (IVA inclòs)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.