Bodegues Torres Reserva del Mamut 1985

Us presentem en exclusiva el brandi de Bodegues Torres, Reserva del Mamut 1985, un producte extremadament limitat, del qual tan sols es produiran 999 ampolles per a tot el món. La seva fama l’ha portat a aparèixer a publicacions com El PeriódicoExpansión o La Vanguardia.

El 1985, coincidint amb la incorporació al celler de la família Torres del mestre destil·lador Matías Llobet, es va apartar una petita reserva dels millors brandis de parellada d’aquell any. Aquesta petita reserva van ser només tres bótes que es van guardar al celler d’envelliment de Vilafranca del Penedès, un lloc que per la seva antiguitat i dimensions es coneix amb el nom d’El Mamut. Durant els següents trenta anys, Llobet les ha observat, mimat i tastat, per veure com evolucionaven amb el temps.

De color ambre preciós, es perceben notes ràncies aromatitzades i enriquides per la seva prolongada maduració, a més d’elegants notes florals i suaus matisos d’infusió i espècies.

És un brandi gras i ampul·lós, que impressiona per la seva persistència i el seu equilibri en boca.

L’exclusivitat d’aquest brandi es transmet també a través de la seva sofisticada presentació: una ampolla de vidre feta a mà, amb detalls en or i un tap de fusta de roure Limousin. Cadascuna de les 999 ampolles està numerada a mà pel mestre destil·lador, Matías Llobet. El luxós estoig, també de roure, conté en el seu interior un llibre que desvetlla els secrets de l’elaboració d’aquest brandi per a col·leccionistes.


Preu: 1.074,38 + IVA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.