Estoig amb la Ginebra Mombasa + Amarena Fabbri

Mombasa Club Amarena

Us presentem un nou producte que ja tenim al Celler de Gràcia: és un pack de la Ginebra Premium Mombasa Club amb una gerra de fruita confitada Amarena Fabbri.

L’Amarena Fabbri s’ha convertit en una icona mundial des que Gennaro Fabbri, diu la història, entregà a la seva esposa la primera gerra blanca i blava. L’Amarena està plena de secrets: una cuidada selecció de fruites sense os confitades en almívar.

Per la seva banda, la Mombasa Club és una de les ginebres més destacades del mercat; destil·lada mitjançant el mètode tradicional i provinent d’Anglaterra.

És per això que us convidem a provar aquest estoig amb un tast i una recepta per fer un gintònic un pèl especial gràcies a l’Amarena Fabbri.

0007475

Tast

Fase Visual: Incolora i brillant, un viu reflex del més pur estil anglès.

Fase Olfactòria: Els entesos en ginebra diuen que si no punyeix (pica en el nas) o els seus botànics són difícils de percebre, és a dir, que és complexa, només llavors estem parlant d’una Ginebra Premium. Aquest és el cas de Mombasa que, a més, deixa entreveure la base de ginebre, perfectament integrat amb el coriandre i les notes especiades de casia i comins.

Fase Gustativa: Ja sabem que provar una ginebra sola no és l’habitual, però en aquest cas mereix la pena ingerir una petita quantitat per poder apreciar la seva potència aromàtica. Solament les ginebres que posseeixen botànics de qualitat deixen petjada en el record, com aquesta.

Conclusió: La seva complexitat i discreció, la posicionen entre les més versàtils i apetibles del mercat. Serveix tant per gintònic com per a cocteleria d’autor.

Gintònic amb Mombasa i Amarena

Ingredients:

  • Gel (4-6 peces)
  • Ginebra Mombasa (5-7 cl.)
  • Tònica (20 cl.)
  • Flor d’hibisc (2-3)
  • Cireres confitades (5)
  • Canyella (1 branca)

Preparació:

  1. Omplim la copa amb gel abundant i removem amb ajuda de una cullera movent la copa en cercles des de la base. El més important és que els gels es moguin per tota la copa refredant-la.
  2. Tirem l’aigua sobrant. Amb l’ajuda del mesurador afegim la dosi desitjada de ginebra.
  3. Tirem la tònica amb una cullera anant amb compte que la tònica caigui per la part posterior. Una segona opció seria abocar la tònica de manera que caigui per la paret de la copa (semblant a com es fa en oxigenar un vi en un decantador).
  4. Incorporem les cireres confitades
  5. Amb cura col·loquem la branca de canyella cap a un costat de la copa.
  6. Finalment, afegim l’hibisc com topping. Amb això aconseguirem nous matisos (olor, sabor) i una presentació més cridanera en poc temps veureu com l’hibisc va tenyin  la nostra copa d’un bonic to vermellós.
  7. Llest! Ja tenim el nostre gintònic preparat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.