Novetat: Nut – Empordà Gin Premium

Nut Empordà Gin Premium
Botànics
: Ginebró, coriandre, cardamom, arrel d’angèlica, pela de llimona, pela de taronja, nou verda, nou moscada, romaní, farigola, fulla d’olivera, canyella, regalèssia.

Graduació: 45% vol

Preu: 26,80 euros iva inclòs

Nota de tast: Color net, transparent i brillant

Aroma elegant, intensa, untuosa de llargs matisos, molt característica, amb un inici apassionat i balsàmic marcat per les espècies angèlica, romaní i nou verda. Un homenatge al bosc mediterrani, amb una suau pinzellada floral i cítrica final.

Gust ple, complet, untuós, de llarg recorregut, amb un inici dominat per l’angèlica, amb notes de romaní, que evoluciona cap a la nou verda deixant un paladar gustós i envoltat d’aromes d’espècies mediterrànies, i amb un final llarg que desemboca en un lleu toc cítric de taronja.

Preparacions recomanades: Ginebra amb prou caràcter com per gaudir prenent-la sola, sense res més que un parell de glaçons fets amb aigua de bona qualitat. D’aquesta manera es reconeixeran íntegrament les seves aromes i els sabors intensos. Si és en companyia recomanem, per descomptat, un combinat amb tònica suau que pot reforçar-se amb un tall de pell de taronja, que realça el to cítric de NUT, o bé amb un branquilló de romaní per potenciar el seu caràcter mediterrani. Altres combinats que encaixen especialment bé amb el caràcter de la NUT són el Dry Martini i el Negroni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.