Tast de vins Col·lecció aquest divendres 13 de febrer

tast de vins

Aquest divendres dia 13 de febrer al Celler de Gràcia celebrem un Tast de vins de la Col·lecció 7 Magnífics. Serà de les 17h a les 20h. Més informació de com anar-hi a la nostra pàgina de Contacte.

Llocs singulars i vinyes úniques

RebelsNo solament vins de qualitat; sinó, a més, fidels al territori del que procedeixen. Amb aquest objectiu neix 7 Magnífics, una col·lecció de vins única que ofereix una aproximació directa a un terrer determinat, a un paisatge, a un clima, a les varietats de raïm que millor s’han adaptat a un terreny específic. Un recorregut per buscar allò que és únic de cada regió, allò que fa únic el seu vi.

REBELS DE BATEA D.O Terra Alta

Rebels de Batea negre 2013 és d’un intens color picota, amb aromes de maduixes i cireres negres i un paladar suau, sedós i afruitat, amb tanins rodons i bona persistència. Fresc, pur, fragant i autèntic, és un vi equilibrat, amb rics matisos de pruna madura, lleugeres notes d’herbes silvestres i una nítida empremta mineral pròpia dels terrenys calcaris on creixen les vinyes de garnatxa.

EL SENAT DEL MONTSANT

big_senat_montsantEl Senat del Montsant 2013 expressa la identitat de la seva D.O. Una cuidada selecció de velles vinyes de garnatxa, samsó i syrah, reten homenatge a la memòria d’una antiga viticultura. És un negre envellit durant vuit mesos de criança en bóta de roure francès. De color rubí profund i lluminós, en boca és afruitat, delicat, marcat per suaus tanins.
Les seves tres varietats es complementen per esdevenir un vi d’ànima mediterrània.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.