Un 3 de novembre de 1998

Logo Celler de gracia

 

Aquest diumenge va fer quinze anys de l’obertura del Celler de Gràcia, motiu pel qual em vénen a la memòria molt bons records d’aquella època, per a mi molt moguda ja que compaginava ser àrbitre de futbol amb la distribució de vins i caves, activitat que havia iniciat l’any 1987. Encara recordo tornar de  Las Palmas d’un partit de primera en jornada en dimecres, reincorporar-me a la botiga sense dormir gens ni mica … eren altres temps.

Els canvis en els models de la distribució comercial em varen fer decidir obrir la botiga ja que era evident que el punt de venda seria cada cop més important. En aquest punt vull destacar el suport de la meva mare i del meu germà Joan que sense ells de ben segur no ho hagués aconseguit. Gràcies!

També vull recordar a tots els clients que han passat algun cop pel celler i de forma especial als que ja no estan entre nosaltres físicament però sempre ho estaran en el nostre record, a tots ells també: Gràcies!

També vull expressar el meu agraïment a tots els col·laboradors que he tingut, molts d’ells àrbitres, que em van ajudar molt en els inicis.

Un esment especial per a la Montse que des de fa onze anys em dóna suport a part de ser l’encarregada de la web juntament amb el meu fill Enric. Gràcies!

També al meu fill Joan, que des de ben petit sempre que pot ve a donar-me un cop de mà. Gràcies!

I per últim el meu record per a tots els proveïdors que des d’un bon inici em van donar tot el seu suport i la seva confiança. Gràcies.

3 pensaments sobre “Un 3 de novembre de 1998

 1. Xavier Respon

  Felicitats i endavant en un moment tant complicat com l’actual. Els sabadellencs necessitem un punt de compra amplia de vins com el Celler de Gràcia.

  • Antonio Respon

   Moltes gràcies Xavier pel teu comentari !
   Aprofito per donar-te la primícia i convidar-te a una nit de Vins-Tapes&Jazz que celebrarem el divendres 29 de novembre a les 21 h. a la sala Jaleo (Turull, 2 de Sabadell)
   Serà una magnífica oportunitat per tastar vins, menjar i escoltar jazz. Avui ja disposem de les invitacions al celler, en cas que no poguis pasar a recollir-ho, ho podem enviar-ho per mail.
   Cordialment

   • Xavier Gàsquez Respon

    Moltes gràcies. M’ho reservo a l’agenda. Si m’ho podeu enviar per mail, us ho agrairé. Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.